PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV weet voorlopig niet waar het aan toe is’

Andre Ramalho weet nog niet of hij na de zomer nog voor PSV speelt. Hij heeft een nieuwe aanbieding gekregen, maar in een gesprek met Voetbal International zegt hij erkenning te willen.

“Ik kan nu van alles zeggen. Het is erg zwaar”, stelt Ramalho als hem voorgehouden wordt dat hij na veel kritiek aan zijn adres steeds meer als ‘leader by example’ wordt gezien. “Ik ben van mening dat er niets beters is dan een voorbeeld zijn voor anderen. Ik wil het goede doen, professioneel zijn. Dat is wat ik doe en ik weet dat ik ervoor betaald krijg. Mijn taak is om alles te geven voor de fans.”

Ramalho gaat in op de waardering die hij krijgt bij PSV. “Ik weet niet wat de publieke opinie over mij is. Op straat merk ik wel dat mijn werk en mijn persoon gewaardeerd wordt. Daar ben ik erg blij mee”, zegt hij. “Ik hoop dat ze me zien als een jongen die alles voor de club geeft.”

Toekomstplannen heeft Ramalho vlak na het kampioenschap nog niet gemaakt. “Ik weet het nog niet, het is erg moeilijk.” De verdediger loopt eind juni uit zijn contract bij PSV en de Eindhovenaren willen met hem door. “Ik wil erkend worden, waar ik ook ben. Ik wil voor honderd procent erkenning voor wat ik doe. Ik weet nog niet of ik blijf of ga vertrekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.