PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ramalho: ‘PSV moet een goede prijs voor hem krijgen’

Johan Bakayoko speelt dit seizoen de pannen van het dak voor PSV en dat is ook zijn teamgenoot Andre Ramalho opgevallen.

“Hij is vorig jaar bij ons gekomen en we wisten al welke kwaliteit hij had”, vertelt Ramalho over zijn ploeggenoot in AS. “We weten dat alle jonge spelers geduld, tijd en zoveel mogelijk speelminuten nodig hebben. Dat is hem dit seizoen gegeven en daarin heeft hij geleverd. Hij heeft heel goed gespeeld en voor veel doelpunten en assists gezorgd.”

“Hij is één van de spelers met de meeste kwaliteiten in het team en we weten dat er deze zomer veel clubs in hem geïnteresseerd zijn. Ik wens de directeuren veel succes om hem voor de club te behouden”, gaat de Braziliaan lachend verder. “Je moet een goede deal voor hem krijgen, want hij heeft kwaliteit.”

“Ik wens hem het beste. Ik weet niet waar zijn toekomst ligt, maar daar moet hij helemaal zelf over beslissen. Wij gaan hem daarbij natuurlijk helpen. Het is een jonge jongen met veel potentie en het is tijd voor hem om de volgende stap te zetten”, aldus Bakayoko.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.