PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Verkoos PSV boven een lucratieve contractaanbieding’

Hirving Lozano keerde afgelopen seizoen nar jaren weer terug bij PSV. Hij had ook bij Napoli kunnen blijven waar hij nieuw lucratief contract kon ondertekenen. Dit laat hij weten in een gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Ik ben trots om terug te zijn in Eindhoven”, vertelt de international van Mexico over zijn terugkeer in het Philips Stadion. “Dit is een plek die voor altijd als mijn tweede thuis zal voelen. Hier werken mensen die echt interesse hebben in je als mens en daarom wilde ik ook terug.”

Lozano kan vooral goed overweg met Luuk de Jong: “Ik beschouw Luuk als meer dan een collega, ook al komen we dan niet zomaar bij elkaar over de vloer.” Momenteel staat bij PSV alles in het teken van de aankomende Champions League-ouverture met Borussia Dortmund: “We willen ook in de Champions League iets moois bereiken. Dat is toch waar de hele voetbalwereld naar kijkt en waar je deel van uit wilt maken.”

De linksbuiten vindt het ‘speciaal’ om in de lichtstad van Nederland te wonen: “Er is rust en ruimte, iets wat ik ook meenam bij mijn overwegingen om terug te keren. Napoli wilde mijn contract verlengen en het salaris verhogen, maar PSV kon toch tot een akkoord met de club komen en daarmee was de weg vrij om hier weer te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.