PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dries Mertens heeft transfernieuws voor PSV

Dries Mertens is niet van plan om zijn loopbaan te gaan afsluiten bij PSV. De 36-jarige aanvaller van Galatasaray sluit een terugkeer naar Eindhoven dan ook uit.

Hij speelde in de periode 2011-2013 voor PSV. Hij maakte 45 doelpunten in 85 officiële wedstrijden en groeide daarmee uit tot een zeer gewaardeerde aanvaller. Onlangs verscheen hij nog voor de camera van PSV TV om de fans van de Eindhovenaren toe te spreken.

Een terugkeer in het Philips Stadion is echter niet in de orde. In het VTM-programma Sergio over de Grens sprak hij met PSV-aanhanger Frank Lammers. “Terug naar PSV? Nee, nee. Jullie hebben mij ook niet nodig”, zo luidde het duidelijke commentaar van Mertens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.