PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt concurrentie van Ajax en Feyenoord’

PSV heeft concurrentie gekregen in de strijd om de Poolse middenvelder Karol Borys. Ajax en Feyenoord overwegen hem namelijk ook aan te trekken. Hier maakt het medium TVP Sport melding van.

Hij is een 17-jarige aanvallende middenvelder, die ook in een controlerende rol uit de voeten kan. De jeugdinternational speelde ondertussen elf officiële duels in de hoofdmacht van Slask Wroclaw. Hij heeft inmiddels ook een aantal basisplaatsen achter zijn naam.

Afgelopen zomer verkoos Borys een nieuw contract (tot medio 2026) bij Slask nog boven een overstap naar Eindhoven, inmiddels heeft PSV dus concurrentie van de twee andere grootmachten uit de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.