PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV vindt vervanger van topspeler in Uruguay’

De kans is groot dat Johan Bakayoko deze zomer zal vertrekken bij PSV. En daarom speuren de Eindhovenaren de wereld alvast af opzoek naar een vervanger.

En in die zoektocht zijn ze nu uitgekomen bij Luciano Rodriguez, die in eigen land speelt voor Liverpool Montevideo. Hij is een 20-jarige voetballer en één van de grote uitblinkers op het hoogste niveau van Uruguay.

Liverpool Montevideo betaalde vorig jaar januari nog 466.000 euro voor de aanvaller en sindsdien ontwikkelt de jeugdinternational zich stormachtig. In 34 wedstrijden maakte Rodríguez negen doelpunten en leverde hij zes assists af. Zijn club zou een transfersom van zo’n 15 miljoen euro verwachten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.