PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat de strijd aan met twee Europese grootmachten’

In de strijd om de Zweedse aanvaller Lucas Bergvall heeft PSV concurrentie gekregen van zowel FC Barcelona als Internazionale. Eerstgenoemde grootmacht zou al een openingsbod hebben neergelegd bij zijn werkgever Djurgardens IF.

Hier maakt het Italiaanse medium Corriere dello Sport melding van. Eerder werd hij ook al gelinkt aan Bayern München en Manchester United. Een jaar geleden was hij op stage bij Feyenoord, maar verkoos hij een transfer naar Djurgårdens IF boven een vertrek naar Rotterdam. Zijn ontwikkeling op het hoogste niveau in Zweden is afgelopen jaar hard omhoog gegaan. Ondanks dat hij nog maar 17 jaar is, behoorde hij afgelopen interlandperiodes al tot de selectie van Jong Zweden. Vorige maand speelde hij nog mee tegen Jong Oranje.

Volgens Corriere dello Sport heeft Bergvall zelf al besloten dat hij komende zomer wil vertrekken uit Zweden. Naar verwachting moet de Zweed 5 miljoen euro kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.