PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘We kunnen bij PSV nu een klapper gaan maken’

Hirving Lozano denkt dat PSV dit seizoen zeer goede zaken kan gaan doen. De Eindhovenaren wisten al hun eerste zestien competitiewedstrijden te winnen, en zijn tevens door in de Champions League. Een ongekend succes natuurlijk.

Ze staan tien punten boven naaste belager Feyenoord. “De kwaliteit van dit PSV is beter dan van het team van 2019”, stelt Lozano tegenover ESPN. “De groep is heel breed met veel kwaliteit. We hebben een sterke bank die een wedstrijd kan omdraaien en het team kan helpen. Dat hadden we ook bij SSC Napoli. En als je zo’n compleet team hebt, is er een vibe dat je belangrijke dingen kunt bereiken. Ik voel dat nu echt, omdat zowel de basis als de bank veel kwaliteit heeft.”

Als PSV de eerste wedstrijd na de winterstop wint van Excelsior, wordt een record uit 1987/1988 geëvenaard. Toen won de Eindhovense club de eerste zeventien competitieduels. Lozano denkt dat PSV iets moois kan neerzetten in de tweede seizoenshelft. “Ik houd er niet van om op te scheppen. Maar we kunnen misschien wel echt iets groots gaan neerzetten. Stap voor stap.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.