PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zou het logisch vinden als Twente zich bij PSV meld’

Voormalig voetballer en huidig analist Kees Luijckx zou het logisch vinden als FC Twente zich deze winter bij PSV zou melden voor aanvaller Yorbe Vertessen. In zijn ogen kunnen ze namelijk wel een goede vleugelspeler gebruiken.

Twente heeft er geen geheim van gemaakt dat er afgelopen zomer eigenlijk nog een buitenspeler had moeten komen. Luijckx stelt bij Voetbalpraat op ESPN dat de ploeg van Joseph Oosting een kwaliteitsimpuls kan gebruiken op die positie. “Ik vind van wel”, zegt de oud-verdediger annex middenvelder, die vindt dat Younes Taha tekortkomt. “Ik vind hem nu goed als invaller, maar uiteindelijk is hij niet de speler die daar vast aan de buitenkant kan spelen.”

“Volgens mij waren ze in de zomer bezig met Vertessen”, gaat Luijckx verder. De 22-jarige Belg moet het in Eindhoven doen met een rol op het tweede plan. “Ik denk alleen dat Vertessen graag met PSV kampioen wil worden. Maar hij gaat niet veel meer spelen. Twente gaat misschien weer een poging wagen voor hem. Dat zou ik heel logisch vinden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.