PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Premier League-clubs azen op deal met PSV’

Johan Bakayoko staat in de belangstelling van verschillende clubs uit de Engelse Premier League. Dit weet het medium ‘Football Insider’ te melden.

Zo zouden Brentford en Tottenham Hotspur hem willen overnemen van de Eindhovenaren. Hij is dit seizoen uitgegroeid tot een sensatie in PSV-shirt. Niet alleen pikt hij zijn doelpunten mee, maar vooral in de rol van aangever heeft de aanvaller zijn waarde bewezen. Zijn teamgenoot Romelu Lukaku (bij de Belgische ploeg) noemde de PSV-aanvaller onlangs een speler met de potentie om de absolute top te bereiken.

Verschillende Premier League-clubs willen deze winter graag een springplank vormen voor Bakayoko. De vraag is wel of dat een realistisch scenario is. Vooral Tottenham heeft de financiële mogelijkheden om een topdeal te sluiten, maar gezien de sportieve situatie zal PSV niet snel genegen zijn om mee te werken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.