PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV verliest de transferstrijd van Manchester United’

Het Manchester United van manager Erik ten Hag heeft de beste papieren om Lucas Bergvall binnen te halen. Hier maken verschillende Italiaanse media vandaag melding van. Ook Inter Milan en PSV zouden de Zweedse aanvaller graag willen overnemen van zijn club Djurgårdens IF.

Hij stond in april al op de radar bij Manchester United. Destijds meldde Djurgårdens zelf dat een scout bij een wedstrijd van de Zweedse club aanwezig was om de verrichtingen van de Zweeds jeugdinternational te bekijken. Volgens Italiaanse media strijdt de Engelse topclub nu onder meer met Inter om de handtekening van Bergvall, die naar verluidt vier miljoen euro moet kosten.

ber op de tribune hadden gezeten bij een wedstrijd van Djurgårdens. “Ik denk dat de meeste buitenlandse clubs Lucas Bergvall op het oog hebben”, reageerde men bij Djurgårdens op de berichtgeving. PSV lijkt nu achter het net te vissen, daar het kansloos wordt geacht tegen de financiële daadkracht van Manchester United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.