PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV getipt voor winterse versterking’

Volgens analist Kenneth Perez zou PSV er goed aan doen om in de winterstop opzoek te gaan naar een stand-in voor Jerdy Schouten en Joey Veerman. Hij vindt die positie op het middenveld van de Eindhovenaren namelijk onderbezet.

“Ik vind dat ze een stand-in missen voor Schouten en Veerman”, begint de voormalig voetballer van PSV in Dit was het weekend van ESPN. “Schouten en Veerman zijn niet onvervangbaar, maar PSV heeft gewoon niemand die op die twee lijkt.”

Vervolgens noemt de Deen Olivier Boscagli, Ismael Saibari en Malik Tillman als potentiële vervangers. “Maar PSV heeft succes gehad met types als Schouten en Veerman. Ze hoeven niet exact hetzelfde type te halen, maar het moet wel iemand zijn die denkt aan de restverdediging en mee kan doen in de opbouw”, aldus Perez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.