PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

40 á 50 miljoen: ‘PSV gaat ongelooflijk cashen’

PSV wist afgelopen zaterdag met 0-3 te winnen van FC Twente. Johan Bakayoko was niet voor het eerst dit seizoen één van de uitblinkers bij de Eindhovenaren. Het Algemeen Dagblad denkt dan ook dat hij de club erg veel geld zal gaan opleveren.

Bij de 0-1 van Joey Veerman was Bakayoko aangever, later maakte de Belg zelf de 0-3. “Op die momenten is te zien wat de scouts van PSG eerder in hem zagen en wat deze zomer bijvoorbeeld Burnley en Brentford meenden te zien. De laatste club had toen al veertig miljoen euro voor Bakayako over, maar hij wilde absoluut niet van een vertrek weten”, schrijft het AD.

“Alleen al daarom kon en kan Bosz moeilijk om Bakayoko heen. Hij is leergierig, heel loyaal naar PSV en levert bovenal ook kwaliteit. De terugkeer van Noa Lang bij de selectie van PSV betekent ook helemaal niet dat de achtvoudig Rode Duivel automatisch naar de bank gaat. Daarvoor is Bakayoko te goed geworden en zeker in de laatste periode waren zijn statistieken op het scorebord heel dik in orde. (…) Het gaat Bakayoko dus net als PSV erom om weer eens de titel te pakken. Daarna komt dan die veertig of vijftig miljoen aan transfergeld voor PSV wel.”

“Bakayoko wordt nu alweer nauwgezet gevolgd door een reeks voetbalgrootmachten”, schrijft ook De Telegraaf. “Normaal gesproken is de groeibriljant na dit seizoen niet meer te behouden voor PSV en zal hij in navolging van Memphis Depay, Steven Bergwijn, Donyell Malen, Cody Gakpo en Noni Madueke de volgende (deels) zelf opgeleide vleugelaanvaller zijn die de kassa laat rinkelen bij PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.