PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz geeft Bakayoko tik op de vingers’

Peter Bosz heeft Johan Bakayoko op zijn vingers getikt. Ondanks dat hij gisteren een uitstekende wedstrijd speelde tegen FC Twente ontsnapte hij in de blessuretijd aan een rode kaart voor de Eindhovenaren.

Hij was prima op dreef in de Grolsch Veste, leidde de 0-1 in en tekende zelf voor de 0-3, maar zijn avond had héél anders kunnen aflopen als scheidsrechter Allard Lindhout hem in de blessuretijd had bestraft met zijn tweede gele kaart. De twintigjarige Belg flirtte daar opzichtig mee.

“Of ik daarvan schrok? Ja, natuurlijk. Stom van hem”, reageerde Bosz op de overtreding van Bakayoko in de absolute slotfase. “Je kunt wel zeggen dat het lichtjes is, maar hij heeft al geel op zak. Doe dat nou dan niet, je staat 3-0 voor. Het is niet heel veel, maar dit is dom. Dat heb ik hem al verteld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.