PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Misschien kan ik de overstap nog wel maken naar Feyenoord of PSV’

Robin Propper weet niet of hij zijn loopbaan zal afsluiten bij FC Twente. De mandekker staat op het punt om zijn contract bij ‘De Tukkers’ te verlengen, en denkt dat hij prima nog een aantal jaar mee kan in de top van de Eredivisie.

“Ik ben heel blij met de rol die ik hier bij FC Twente heb”, vertelt een tevreden Pröpper in De Telegraaf. Is een club als Feyenoord of PSV een optie? “Als je ziet waar ik vandaan kom, dan heb ik zeker een bepaalde ontwikkeling doorgemaakt en ik denk dat er ook nog groei inzit. Misschien kan ik uiteindelijk nog een stap hoger aan. Maar dat kun je pas bewijzen als je daar speelt”.

Pröpper gaat bijtekenen in Enschede. “De intentie is om bij te tekenen. We zijn in onderhandeling en in grote lijnen zijn we wel akkoord. Er moeten nog wel een paar dingetjes worden afgehandeld.” Over het afsluiten van zijn carrière hoeft hij het nog niet te hebben. “Ik vind FC Twente een heel mooie club en ben heel blij om hier te spelen, maar er kan nog van alles gebeuren.”

“Het is echt niet zo dat ik hier ga bijtekenen met het idee dat ik hier mijn carrière ga afsluiten. Ik wil nog lang niet stoppen. Qua kwaliteiten wil ik me niet vergelijken met mannen als Pepe en Sergio Ramos, maar die laten wel zien dat je als verdediger langer door kunt als je goed voor je lichaam zorgt”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.