PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Bluffende PSV’er: ‘In april kampioen, wil niets van de Eredivisie overlaten’

Noa Lang is na een lange tijd geblesseerd te zijn geweest weer terug in de selectie van PSV. In een gesprek met PSV TV geeft de 24-jarige bluffende vleugelflitser te kennen niets over te willen laten van de Eredivisie dit seizoen.

Hij is blij dat hij in de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Twente zijn rentree kan maken, nadat hij sinds begin oktober met een blessure kampte. “Het is echt verschrikkelijk, gewoon kut. Tegen mijn vrienden zei ik bij het laatste duel dat ik niet meer wilde kijken: ik wil gewoon voetballen, ik trek het niet om toe te kijken”, stelt de Oranje-international. “Het is mentaal is lastig voor mij geweest. Iedereen zal er anders mee omgaan, maar ik wil gewoon alles spelen.”

Dat de ex-Ajacied dit seizoen het shirt van PSV draagt, verrast ook hemzelf. “Heel eerlijk: ik had nooit verwacht ooit bij PSV te spelen, maar ik zou Noa ook niet zijn als ik iets zou doen wat iemand zou verwachten. Tot dusver is het een aardige match.” Sterker nog, de ploeg van Peter Bosz is de foutloze koploper. Lang stelt hoge doelen. “Ik wil dit jaar kampioen worden. Het liefst al ergens in april. Gewoon niets van de Eredivisie overlaten, zowel individueel als team.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.