PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is overtuigt en wil zaken doen met Europese grootmacht’

Het ziet ernaar uit dat PSV ook na dit seizoen kan beschikken over middenvelder Malik Tillman. Hij wordt momenteel gehuurd van Bayern Munchen maar ze hebben een optie tot koop op hem bedongen. Volgens Voetbal International zijn ze voornemens om deze te gaan lichten.

De statistieken van Tillman spreken voor zich. De Duits-Amerikaanse voetballer speelt lang niet alles, maar heeft desalniettemin in acht competitiewedstrijden al vijf doelpunten en één assist op zijn naam gekregen.

Dit betekent dat de concurrentiestrijd op de tien-positie vooralsnog aanhoudt. PSV’ers die naast Tillman hier kunnen spelen zijn onder andere Isaac Babadi, Ismael Saibari en Guus Til.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.