PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oranje-international: ‘Niet dat ik vanaf mijn tweede al naar PSV wilde’

Joey Veerman is tevreden over hoe zijn loopbaan tot nu verloopt. Hij had deze niet specifiek uitgestippeld, maar is blij over hoe zijn keuzes uitpakken. Hij vindt dan ook niet dat hij op deze leeftijd al verder had moeten zijn in zijn ontwikkeling.

“Het pad dat ik heb gevolgd, is goed geweest”, reageert Veerman in De Telegraaf. “Dat heb ik overigens niet – zoals je bij anderen weleens leest – gekozen, want ik ben niet van de carrièreplanning. Ik vind dat dit nergens op slaat. Het is niet zo dat ik vanaf mijn tweede al naar PSV wilde.”

“SC Heerenveen en PSV kwamen op mijn pad en mijn zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg wist er met die clubs uit te komen. Daar ben ik heel gelukkig mee, want het had ook anders kunnen lopen. Drie jaar geleden kon ik ook naar FC Utrecht en Club Brugge”, aldus Veerman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.