PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AC Milan wil PSV dwars zitten in wintertransfer’

PSV heeft concurrentie gekregen in de strijd om de Belgische middenvelder Aster Vranckx. AC Milan heeft namelijk ook concrete interesse in hem. Hier maakt het Italiaanse medium Tuttomercato melding van. Momenteel speelt hij de Bundesliga voor VFL Wolfsburg.

Vorig seizoen speelde de Belg al op huurbasis voor de club, maar na slechts 235 speelminuten in de Serie A besloot het bestuur om de optie tot koop à twaalf miljoen euro niet te lichten. Vranckx lijkt zich langzaamaan te herpakken in het shirt van VfL Wolfsburg. Na zijn terugkeer in Duitsland zat de middenvelder aanvankelijk op de bank, maar de laatste competitiewedstrijden verscheen hij weer aan de aftrap. Nu gloort er dus een potentiële terugkeer naar Milaan.

Vranckx heeft na dit kalenderjaar nog anderhalf jaar contract te gaan. Het medium schrijft dat AC Milan mogelijk voor acht tot tien miljoen euro kan toeslaan in januari, al hangt dit nog van de besluitvorming van Wolfsburg af

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.