PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wacht nog altijd in spanning af’

PSV wacht nog altijd op de contract beslissing van Isaac Babadi. De middenvelder is in het bezit van een aflopend contract bij de Eindhovenaren en heeft al geruime tijd een nieuw voorstel in beraad.

Hij kan in Eindhoven een nieuw contract ondertekenen tot medio 2028. Als er niets gebeurd, loopt de aanvallende middenvelder aan het einde van het seizoen transfervrij de deur uit. Dat doemscenario wil men in Eindhoven sowieso voorkomen, maar Babadi ‘kijkt de situatie nog steeds aan en heeft nog geen definitief ‘ja’ laten horen’, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Babadi voelde niet altijd waardering binnen PSV, dat nu een inhaalslag probeert te maken. De clubleiding ‘heeft hem en zijn management recent nog eens duidelijk gemaakt dat Babadi wordt gezien als een enorm talent en dat zijn ontwikkeling eerder niet altijd goed is ingeschat’, klinkt het. Tegelijkertijd kan en wil PSV niet tot in lengte van dagen blijven wachten. Ook zit er een limiet op de financiën die bij het nieuwe contract voor Babadi komen kijken. In het buitenland kan hij veel meer verdienen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.