PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-speler: ‘Als ik het daarmee eens ben, dan ben ik arrogant’

Joey Veerman voelt zich bij PSV helemaal op zijn plek. Onder de nieuwe trainer Peter Bosz is hij een sleutelspeler geworden bij de Eindhovenaren. Hij bevestigt dan ook dat de komst van de oefenmeester het beste is wat hem kon overkomen.

“Ik vind hem gewoon een heel goede trainer”, vertelt Veerman in De Telegraaf. “Hij is duidelijk. En dat is bij een topclub ontzettend belangrijk. In het veld weet iedereen precies wat hij in welke situatie moet doen. Ook buiten de lijnen is hij helder.”

“Ik werd tegen Ajax in de rust gewisseld en een dag later legde hij uit waarom hij dat deed”, gaat de Volendammer verder. “Of PSV deze voorsprong nog uit handen geeft? Het liefst zou ik deze stelling overslaan, want als ik ’eens’ zeg, ben ik arrogant’. En antwoord ik ’oneens’, dan heb ik te weinig geloof. Als ik echt moet kiezen, doe dan maar ’eens.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.