PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is overtuigt en wil tien miljoen euro aftikken’

PSV is overtuigt van de kwaliteiten van Sergino Dest. Ze huren hem dit seizoen van FC Barcelona en hebben een koopoptie op hem bedongen van tien miljoen euro. Die clausule zouden ze nu al willen activeren.

Bij de Catalanen moest Dest vertrekken, omdat er financieel gezien ruimte gemaakt moest worden voor de komst van Joao Cancelo. Zodoende vertrok Dest op huurbasis naar PSV, dat om en nabij de helft van zijn salaris dus wegnam uit de boekhouding van FC Barcelona. En bij PSV presteert de Amerikaan uitstekend.

Zo goed zelfs dat PSV na drie maanden al genoeg heeft gezien. PSV heeft een koopoptie van zo’n 10 miljoen euro bedongen bij de Spaanse club en is van plan om deze te lichten, zo meldt het Spaanse Mundo Deportivo. Dest is bij PSV een vaste waarde in de basisopstelling van Peter Bosz. Tot dusver speelde hij dertien officiële wedstrijden, waarin hij één assist afleverde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.