PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Internationale topper over PSV’er: ‘Denk dat hij beter wordt dan ik’

Topspits Romelu Lukaku is lovend over de ontwikkeling die zijn landgenoot Johan Bakayoko momenteel doormaakt bij PSV. Hij denkt zelfs dat de vleugelflitser op termijn een betere speler kan worden dan hij is.

“Ik denk dat Peter Bosz een goede trainer voor hem is. Ik ben altijd fan geweest van zijn speelstijl”, vertelt hij bij ESPN. “Vaak heel aanvallend met snelle buitenspelers en zo is Johan op zijn best. PSV is dit seizoen zo goed bezig, ze hebben nog niet verloren en zijn daarom favoriet voor de titel. Als fan van het voetbal vind ik het leuk dat het nu een beetje anders is in Nederland.”

Bij de nationale ploeg probeert Lukaku zijn landgenoot zoveel mogelijk mee te geven. “Ik heb ook tegen hem gezegd dat hij een mooie speler is om naar te kijken. Maar ook dat hij zijn fantasie en creativiteit moet koppelen aan doelpunten en assists. Dan word je een wereldtopper”, legt hij uit. “Ik denk echt dat hij op termijn beter dan ik wordt en samen met Jérémy Doku de leider van het elftal gaan worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.