PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Erik ten Hag wil oud PSV’er naar Manchester halen’

Erik ten Hag, de manager van Manchester United overweegt om Jarrad Branthwaite over te nemen van Everton. Hier maakt het Engelse medium The Sunday Express te melden. Hij speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor PSV.

De Eindhovense club zag een langer verblijf helemaal zitten, maar uiteindelijk keerde de centrale verdediger ‘gewoon’ terug op Goodison Park. Vanwege de financiële situatie van The Toffees is zijn toekomst nu opnieuw voer voor speculatie. Everton werd eerder deze week geconfronteerd met een flinke sanctie: tien punten aftrek. De club uit Liverpool zou de Financial Fair Play-reglementen hebben overtreden. Mogelijk is de club genoodzaakt om in januari spelers te verkopen, waarbij United dus al twee spelers in het vizier heeft: Branthwaite en Amadou Onana.

Manchester United is op zoek naar spelers die op de posities van het Everton-duo uit de voeten kunnen. Om die reden is er een reële kans dat de bespeler van Old Trafford een poging gaat wagen in de komende transferwindow(s).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.