PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Romelu Lukaku ziet ‘wereldtopper’ lopen bij PSV

Romelu Lukaku ziet het helemaal zitten in PSV-flitser Johan Bakayoko. Zijn ploegmaat bij de nationale ploeg van Belgie maakt veel indruk op de spits van AS Roma.

PSV TV sprak met Lukaku over zijn land- en teamgenoot. “Hij is een heel vrolijke jongen, een harde werker”, zo opent de spits van de Rode Duivels. “Ik denk dat jullie bij PSV heel goed werk met hem aan het doen zijn. Ik denk ook dat Peter Bosz een goede trainer voor hem is.”

Lukaku geniet van de ontwikkeling van PSV. “Ik ben altijd fan van de speelstijl van Bosz geweest, heel offensief met snelle buitenspelers. Zo is Johan ook op zijn best.” Hij wijst op de verbeterde statistieken van Bakayoko. “Hij heeft geleerd dat statistieken belangrijk zijn. Hij geeft meer assists en maakt meer doelpunten. Zo kun je jezelf in de kijker zetten.”

“PSV is nu zo goed bezig dat jullie favoriet zijn voor de titel. Jullie hebben nog niet verloren, toch?”, zo toont Lukaku zich belangstellend. “Ik hoop dat jullie zo doorgaan. Als voetbalfan vind ik het leuk dat het nu eens anders is in Nederland en voor Johan zelf hoop ik dat hij zo kan blijven groeien. (…) Ik zei tegen hem: ‘Je bent een mooie speler. Als je je fantasie en creativiteit kunt koppelen aan assists en doelpunten, dan word je een wereldtopper.’”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.