PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Na zijn vertrek bij PSV heeft hij nergens meer indruk gemaakt

Philip Cocu diende vorige week  zijn ontslag in als trainer van Vitesse. Er werd met 1-3 verloren van SC Heerenveen en middenvelder Marco van Ginkel kreeg een rode kaart. De Arnhemmers zijn inmiddels afgezakt naar de laatste plaats in de competitie. Reden genoeg voor journalist Tom Knipping om de middenvelder van Vitesse een negatieve beoordeling te geven.

“Leidde met een ongelukkige rode kaart de nederlaag tegen SC Heerenveen en het ontslag van Phillip Cocu in”, begint Knipping in Voetbal International over de voormalig PSV’er. “Hoewel Cocu na zijn vertrek bij PSV nergens meer indruk heeft gemaakt als coach, zei Van Ginkel terecht dat het niet alleen aan de trainer zal hebben gelegen.”

“De door directeur Benjamin Schmedes samengestelde selectie loopt bepaald niet over van kwaliteit. Ook de met hoge verwachtingen teruggehaalde aanvoerder slaagt er momenteel niet in om de dolende ploeg bij de hand te nemen”, aldus Knipping.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.