PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-speler vindt zichzelf uitstervend ras: ‘Ik ben de enige’

Joey Veerman is van mening dat hij één van de weinige voetballers is die zijn mening durft te geven. Dit laat hij weten in een gesprek met het blad ‘Helden Magazine’.

De middenvelder is er bepaald niet bang voor om eerlijk te zijn over wat hij vindt. Dat werd hem in het verleden bepaald niet door iedereen in dank afgenomen. Zo kreeg Veerman meermaals te maken met bedreigingen toen hij na de wedstrijd zijn mening op tafel legde, wat hem niet in de koude kleren ging zitten.

Samen met Henk Veerman van ADO Den Haag en Michiel Kramer van RKC Waalwijk is hij naar eigen zeggen volledig zichzelf. Beide spelers zouden eveneens hun hart op hun tong hebben. “Ik ben wat jonger dan die twee, dus misschien ben ik wel de enige van mijn generatie die nog wat durft te zeggen”, stelt Veerman.

Ondanks de problemen die hij kreeg, blijft Veerman voor zichzelf opkomen. “Ook na die bedreigingen denk ik niet: ‘Ik hou me rustiger.’ Weet je, je mag me een klootzak noemen of zeggen dat ik een grote bek heb, maar we moeten wel normaal blijven doen. Doodswensen sturen, dat slaat helemaal nergens op.”

“Mijn ouders zeggen weleens: ‘Misschien moet je niet zo eerlijk zijn voor de camera, maar je iets rustiger houden.’ Weet je, na de wedstrijd heb ik gewoon veel adrenaline, dan zeg ik wat ik denk en vind. Als dat niet meer kan, dan kunnen we er net zo goed mee stoppen”, aldus Veerman, die met een uitstekend seizoen bij PSV bezig is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.