PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-sleutelspeler staat voor vertrek uit Eindhoven’

Joey Veerman lijkt komende zomer te gaan vertrekken bij PSV. De middenvelder acht zich namelijk rijp voor een stap hogerop. Wel stelt hij hier wel een belangrijke voorwaarde aan.

In een gesprek met De Telegraaf zegt hij hier het volgende over: “Het zou wel kunnen dat het dan tijd is voor een volgende stap. Maar sowieso alleen als die ook goed is voor PSV”, laat de 24-jarige middenvelder weten. Volgens Veerman moet een transfer voor beide partijen goed zijn. “Als de club een mooi bedrag krijgt, denk ik dat we er allebei wel voor openstaan. Na dit seizoen sta ik nog maar twee seizoenen onder contract en PSV is nog niet bij me geweest om over contractverlenging te praten.”

Of er een stap naar een absolute topclub in zit is nog maar de vraag, want de middenvelder krijgt met enige regelmaat kritiek op zijn optredens in topwedstrijden. “Dat is echt de grootst mogelijke onzin”, reageert Veerman daarop. “De trainers en mijn medespelers weten ook wel beter. Maar kennelijk is dit het lot van Joey Veerman.” De Oranje-international haalt er vervolgens een aantal voorbeelden bij. “Ik wil de wedstrijden wel even opnoemen waarin ik goed speelde: het duel om de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord, de 3-0 thuiswinst tegen Ajax vorig seizoen, de bekerfinale tegen Ajax, Arsenal-thuis in de Europa League, waarin ik scoorde. En zo zijn er nog wel een paar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.