PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman zag transfer naar FC Utrecht afketsen’

Joey Veerman brak in het jaar 2016 door bij FC Volendam en wist daarna drie seizoenen voor die club uit te komen. Vervolgens vertrok de middenvelder naar SC Heerenveen en speelt hij nu voor PSV en tevens het Nederlands elftal.

“Maar ik heb uiteindelijk wel een jaar te lang bij Volendam gespeeld, hoor”, begint Veerman in Helden Magazine. “Het eerste seizoen had ik wat problemen met mijn zaakwaarnemer, toen is een transfer naar FC Utrecht afgeketst. Maar goed, ik ben er alsnog gekomen.”

In 2019 maakte Veerman de overstap naar SC Heerenveen. “Dat was ook een heel leuke tijd. Ik heb nog steeds contact met sommige gasten en met de fysio’s. Heerenveen is een mooie club. Om er te wonen, is het minder. Dan was ik om half 3 thuis en lag ik de rest van de dag op de bank tv te kijken, te wachten tot de volgende dag. Daar was ik wel klaar mee. Het tweede seizoen ben ik iedere dag heen en weer gereden van Volendam naar Heerenveen”, vervolgt de middenvelder.

Dit deed hij samen met ploeg- en dorpsgenoot Henk Veerman. “Dat was gezellig natuurlijk. Alleen jammer dat Henk op de terugweg vaak snurkte. Op de heenweg soms ook al trouwens”, besluit de middenvelder van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.