PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz staat bij PSV voor deze uitdaging’

PSV is bezig aan een supersterk seizoen. De Eindhovenaren wisten hun eerste twaalf competitiewedstrijden namelijk allemaal winnend af te sluiten. Een ongekende luxe voor de nieuwe trainer Peter Bosz.

VI-journalist en PSV clubwatcher Marco Timmer stelt hierop dat het niet alleen de basiself van PSV zijn die de wedstrijden voor de Eindhovemaren winnen. Ook de bank is enorm belangrijk, schrijft hij. “Gebeurt er iets met Benítez? Dan heeft Bosz met Joël Drommel nog een eerste keeper in huis. PSV wordt niet zwakker van de wissels die de coach toepast. Als iedereen fit is dan is een reservebank met daarop Drommel, Van Aanholt, Sambo, Bella-Kotchap, Obispo, Mauro Júnior, Tillman, Saibari, Babadi, Vertessen, Lozano en Pepi geen utopie, maar realiteit. Iedere trainer in de Eredivisie zou van zo’n bank watertanden.”

De journalist vervolgt dat daar echter ook nog een flinke uitdaging voor coach Peter Bosz. Niet iedereen zal namelijk even blij zijn met zijn hoeveelheid speeltijd. “De grootste uitdaging voor Bosz is om al zijn spelers tevreden te houden en perspectief op speeltijd te blijven geven. Lukt dit en houdt de coach alle kikkers in de kruiwagen dan blijft de reservebank dit seizoen een zeer grote kracht voor PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.