PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Peter Bosz heeft nu ook een ‘plan B’ paraat

PSV speelt momenteel onder de nieuwe trainer Peter Bosz de sterren van de hemel. Hoewel de oefenmeester in het verleden nog weleens werd bekritiseert voor het niet hebben van een plan B, heeft hij deze nu wel paraat liggen. Hier maakt clubwatcher Marco Timmer melding van.

“De trainer zal, ook tegen internationale tegenstanders, constant blijven hameren op goed, aantrekkelijk voetbal en ook voortdurend met zijn spelers blijven schaven aan zijn herkenbare speelwijze”, laat Timmer weten in Voetbal International.

“Maar tegen Lens heeft de trainer gezien dat als zijn team door de tegenstander een keer niet aan het geliefde aanvalsspel toekomt, het met de lange bal op De Jong en lopende mensen daaromheen een goed plan B heeft. Bosz heeft gezien dat zijn ploeg ook met strijd en vechtlust een wedstrijd kan winnen”, aldus Timmer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.