PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet flink in de buidel tasten voor winterse versterking’

PSV zou zich in de winter graag willen gaan versterken met de Belgische middenvelder Aster Vranckx, alleen zullen de Eindhovenaren hier wel diep voor in de buidel moeten tasten. Zijn club VFL Wolfsburg is namelijk niet van plan om hem zomaar te laten gaan.

In de zomer stond hij ook al nadrukkelijk in de belangstelling van de Eindhovenaren. Sindsdien is er in bij de Bundesliga-club wel wat veranderd, weet het ED. “Ineens is hij weer volledig aan het voetballen gekomen bij VfL Wolfsburg, dat voor hem dus een fikse prijs zal willen.”

Verder schrijft de ochtendkrant dat trainer Bosz geen van zijn vier nummers tien wil laten gaan, ondanks de enorme concurrentiestrijd. De situatie van Shurandy Sambo wordt besproken (“Dan moet er nog wel een redelijk bod van een club zijn waar Sambo ook zelf heen wil”), moeten er contracten verlengd worden van spelers die tot 2025 een verbintenis hebben en moet er een knoop doorgehakt worden over het trainingskamp van deze winter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.