PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-spelers zijn individueel niet goed genoeg voor Oranje’

Voormalig voetballer en huidig analist Kenneth Perez heeft begrip voor het feit dat bondscoach Ronald Koeman heeft besloten om Guus Til en Jordan Teze niet op te roepen. Dit laat hij weten bij ESPN.

PSV is oppermachtig in Nederland. Dan zou je kunnen zeggen: alle Nederlanders moet je uitnodigen. Maar het betekent niet dat PSV individueel gezien de beste spelers heeft. En je moet juist individueel de beste spelers hebben voor het Nederlands elftal. En niet wie lekker voetbalt bij zijn team.”

Perez begrijpt daarom wel dat de PSV’ers nier zijn opgeroepen. “Ik snap wel dat Teze en Til niet opgeroepen worden. Zij zijn individueel niet goed genoeg voor Oranje.” Til werd na de wedstrijd tegen PEC Zwolle nog naar zijn rol bij Oranje gevraagd, maar daar wilde de middenvelder niet op ingaan. “Dat moet je niet aan mij vragen. Ik ga daar niets over zeggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.