PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Peter Bosz is lyrisch over Eindhovense zomeraanwinst

Peter Bosz is erg in zijn nopjes met middenvelder Jerdy Schouten. Hij kwam in de zomer over van het Italiaanse Bologna en lijkt een voltreffer te zijn. Inmiddels is hij ook opgeroepen voor het Nederlands elftal.

“Een van de redenen waarom Jerdy naar PSV is gekomen, is omdat hij weer wilde proberen om in aanmerking te komen voor het Nederlands elftal”, vertelt Bosz op het persmoment van PSV, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. “Dat is hem na vier maanden gelukt. Onze Jerdy – dat zeggen ze hier dan – doet het geweldig bij PSV.”

De hoofdtrainer geeft daarnaast ook aan dat hij het wel logisch vind dat bondscoach Ronald Koeman meer wedstrijden volgt in het buitenland dan in Nederland. “Hij wilde graag weer voor het Nederlands elftal uitkomen en Ronald heeft veel beter zicht op de spelers dan ik. Dat hij uitgenodigd is, begrijp ik wel. Ik vind hem een geweldige speler”, aldus Bosz.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.