PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Basten lovend over PSV-speler: ‘Dat is zeker Oranje-materiaal’

Voormalig topvoetballer en huidig analist Marco van Basten was na de wedstrijd van PSV tegen Lens lovend over middenvelder Jerdy Schouten. Hij ziet in hem dan ook een toekomstige meerwaarde voor het Nederlands elftal.

“Schouten vond ik echt goed spelen”, vertelt Van Basten bij Ziggo Sport. “Hij hield de bal in de ploeg en ging daarnaartoe waar hij naartoe moest. Hij temporiseerde en speelde geen bal verkeerd. Hij was echt een rustpunt. Veerman vond ik ook goed aan de bal, maar Schouten was nóg belangrijker.”

“Dit is zeker Oranje-materiaal. Aan de bal is hij heel comfortabel. En hij weet wanneer hij wel en wanneer hij niet moet gaan. Hij is echt een belangrijke aankoop geweest voor PSV en komt heel volwassen over. Ik vind het echt een goede speler”, aldus Van Basten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.