PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft lang niet zo’n betrouwbare speler gehad’

Volgens PSV-watcher Rik Elfrink heeft PSV met het aantrekken van Jerdy Schouten een erg goede slag geslagen. Hij zag hem gisteren in de Champions League tegen Lens wederom een puike partij afleveren.

“Met name Schouten blijft maar verrassen en was in de Eredivisie al zo vaak de kurk waarop PSV kon drijven”, schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad. “In de eerdere internationale duels van PSV bleef hij ook overeind, maar kon de nieuweling zijn club nog niet naar een hoger niveau tillen.”

“Woensdagavond was Schouten opnieuw een verademing bij PSV, dat heel lang niet zo’n betrouwbare speler in de gelederen heeft gehad. Bijna alles wat hij raakt, is in balbezit zeer waardevol en daarnaast loopt hij bij tegenstoten soms een gat dicht waarmee de tegenstander niet zijn voordeel kan doen. Schouten bezorgt PSV volwassenheid, zoveel is duidelijk”, aldus Elfrink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.