PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wesley Sneijder heeft zijn twijfels over PSV-uitblinker’

De analisten Theo Janssen en Wesley Sneijder verschillen van mening over PSV-middenvelder Joey Veerman. Janssen denkt dat hij een stap omhoog kan maken, terwijl Sneijder hier zijn twijfels over heeft.

De laatste weken is Veerman weer volop onderwerp van gesprek. Of de 24-jarige Volendammer een stap omhoog kan maken, zorgt voor veel verdeeldheid. Janssen is bij RTL7 uitgesproken. “Voetballend gezien kan hij zeker een stap omhoog, want hij is aan de bal gewoon heel erg goed.”

“Hij heeft ook mindere dingen, maar die heeft iedere speler. In de omschakeling, wat rouw-momentjes”, somt de oud-speler van Vitesse, FC Twente en Ajax de verbeterpunten van Veerman op. “Maar aan de bal is die jongen gewoon héél erg goed. Een goede traptechniek ook. Een lange bal, spitsen aan het werk zetten.”

“In een goed voetballend elftal gaat hij makkelijk mee”, is Janssen stellig. “Maar gaat hij naar een grote club waar hij ook veel vanuit de omschakeling moet voetballen, dan gaat hij het moeilijk krijgen.”

Wesley Sneijder is veel kritischer. “Hij heeft het in grote wedstrijden nog niet laten zien. Als je naar de absolute top wil, dan moet je zeker in grote wedstrijden en op het Champions League-podium, uitblinken. Dat heeft hij in mijn ogen te weinig laten zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.