PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dan was die vleugelflitser niet naar PSV teruggekomen

PSV wist deze zomer te verrassen met de terugkeer van de Mexicaanse vleugelaanvaller Hirving Lozano. Vanavond speelt hij in de Champions League tegen het Franse Lens en de ogen zullen op hem gericht zijn.

Champions League-voetbal is immers de reden dat de Mexicaan naar Eindhoven gekomen is, erkent technisch directeur Earnest Stewart in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Hij is gehaald voor de Champions League. Als wij in de voorronden waren gesneuveld, dan was Lozano niet naar PSV teruggekomen”, vertelt hij eerlijk.

Stewart denkt overigens niet dat Lozano zenuwachtig is. “De afgelopen jaren heb ik hem veel gezien bij Mexico, als directeur van de Amerikaanse voetbalbond. Onze landen speelden gemiddeld een keer of drie per jaar tegen elkaar, onder meer ook in finales bij het EK van Noord-en Midden-Amerika. Als je ziet welke status Lozano in Mexico heeft, ongelooflijk… Hij is niet anders gewend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.