PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Aad de Mos ergerde zich aan één bepaalde PSV-speler

Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos heeft zich tijdens de wedstrijd Heracles Almelo – PSV geërgerd aan één speler van de Eindhovenaren. Malik Tillman kwam als invaller binnen de lijnen, maar dit duurde volgens de oud-trainer van de Eindhovenaren veel te lang.

“Laat die wisselspelers alsjeblieft wat sneller klaar zijn…”, verklaart De Mos zijn ergernis in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Het heeft tien minuten geduurd tot Tillman erin kon komen. Ze moeten klaar zijn om snel te kunnen invallen. Als je op de bank zit moet je niet in slaap vallen. Je moet alert zijn.”

De Mos zou daarnaast tegen RC Lens met Guus Til op de 10-positie beginnen. “Ik zou met Til beginnen. Die jongen heeft loopvermogen en kopkracht, dat heb je ook nodig. Ik zou zeker met Til beginnen”, aldus De Mos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.