PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Denk dat Feyenoord daarin verder is dan PSV’

Michiel Kramer ging gisteren met RKC Waalwijk met 1-2 onderuit tegen Feyenoord. Hij vindt dat de Rotterdammers met hun spel een streepje voor hebben op PSV.

“Ik vond PSV, in hun manier van voetballen, een goede indruk maken”, legt Kramer uit in gesprek met Trouw. “Maar ik denk dat Feyenoord daarin iets verder is, omdat ze op verschillende manieren kunnen spelen. PSV speelt altijd op één manier. En als dat niet gaat, dan is het gelijk een stuk minder. Ik denk dat Feyenoord iets meer kan variëren dan PSV, maar feit is wel dat het gat zeven punten is.”

Over de wedstrijd en het verloop ervan was hij echter minder te spreken. “Ik vond het veel te veel twijfelgevallen”, verklaart Kramer na afloop zijn boosheid op het veld. Shawn Adewoye werd er met rood afgestuurd. “Een rode kaart voelde veel te zwaar voor die overtreding.”

Voor Kramer werd het buffelen. Na een uur moest hij naar de kant: de Rotterdamse aanhang zong hem toe. “Feyenoord is mijn club, maar dat wil niet zeggen dat ik er niet alles aan doe om ze te verslaan”, besluit de aanvaller van de Waalwijkers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.