PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona wil uitpakken met komst van PSV-flop’

FC Barcelona overweegt om toe te slaan voor de Braziliaanse vleugelflitser Savio. Hij maakt momenteel furore bij het Spaanse Girona dat hem huurt van het Franse Troyes.

Hij staat bij de ploeg op de tweede plaats in de competitie. Hij kwam in alle elf de gespeelde competitiewedstrijden in actie. Daarin was hij al goed voor drie treffers. Ook leverde hij al vier assists. Die prestaties hebben de interesse van Barcelona gewekt, aldus SPORT. De Catalanen zouden naarstig opzoek zijn naar een versterking voor de positie van linksbuiten, daar waar Sávio momenteel hoge ogen gooit bij Girona. De linkspoot geldt als een serieuze target. ‘De aanvaller, pas 19 jaar oud, past perfect in het profiel van jonge, kwaliteitsvolle voetballers met het groeipotentieel dat Barça als doel heeft gesteld’, zo tekent het medium op.

Sávio maakt deel uit van de City Football Group, een samenwerkingsverband waarbinnen ook Manchester City, New York City, Melbourne City en het Franse Troyes AC deel uitmaken. Vorig seizoen werd hij gestald bij PSV. Daar wist hij weinig potten te breken. Sávio speelde acht wedstrijden voor de Eindhovenaren. Met slechts twee assists was zijn indruk niet onuitwisbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.