PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Veeg uit de pan richting PSV: ‘Kijk lekker naar jezelf’

PSV wist afgelopen zondag na een erbarmelijke eerste helft toch nog met 5-2 te winnen van Ajax. Door die nederlaag staan de Amsterdammers inmiddels op de laatste plaats in de competitie. Iets dat tot de nodige hilariteit leid bij de Eindhovenaren.

Wim Kieft was aanwezig in het stadion bij het duel “Ik was te gast bij PSV. Dat was heel leuk”, vertelt hij aan tafel bij Veronica Offside. “Maar na afloop hadden ze een groot scherm met Teletekst en dan gingen die mensen allemaal wijzen op PSV op de eerste plek en Ajax op de laatste. Dan hadden ze een leedvermaak, dat wil je niet weten. Het was heel leuk. Het was uiteindelijk ook een geweldige wedstrijd. De sfeer bij PSV is altijd anders als ze tegen Ajax spelen.”

Het leedvermaak bij PSV om Ajax is ook Wesley Sneijder opgevallen. Bij hem schiet dat een beetje in het verkeerde keelgat. “Hoe ze zo met Ajax bezig zijn. Dan denk ik: kijk lekker naar jezelf. Word kampioen en doe het goed in de Champions League”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.