PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil uitpakken met de komst van nieuwe Jaap Stam’

PSV overweegt om in de winterstop toe te slaan voor de Amerikaanse verdediger Miles Robinson. De Eindhovenaren zijn opzoek naar verdedigende versterking helemaal nu Armel Bella-Kotchap er de komende maanden uit ligt.

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat PSV nadenkt om Robinson binnen te halen. Berhalter, zijn coach bij het nationale elftal, snapt dat wel. “Miles heeft veel opties en zal de beste kiezen. Maar hij heeft absoluut de kwaliteiten om in een grote Europese competitie te gaan spelen”, vertelt hij tegenover De Telegraaf.

Robinson staat nog tot het eind van dit kalenderjaar onder contract bij Atlanta United. Wanneer dat niet verlengd wordt, zou PSV hem dus transfervrij kunnen overnemen. De 26-jarige mandekker speelde al 27 interlands voor Amerika en dus weet Berhalter wat Peter Bosz van hem kan verwachten. “Hij heeft fysieke kwaliteiten, die je eigenlijk nooit ziet. Hij is zo enorm snel, sterk en fysiek dominant. Het is een jonge Jaap Stam.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.