PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lof voor PSV-speler: ‘Hij is altijd gretig en wil erkenning’

Analist Marciano Vink zag PSV afgelopen zondag met 5-2 te winnen van Ajax. Hirving Lozano was de grote man bij de Eindhovenaren want hij pakte uit met een hattrick.

“Lozano is de man van de wedstrijd, in de wedstrijd van het weekend”, vertelt Marciano Vink in een item van ESPN. “Hij speelt nu een week of zes mee bij PSV en wachtte echt op zijn moment, maar dat kwam maar niet. We kennen Lozano nog uit zijn eerste periode bij PSV, hij is altijd gretig, wil erkenning, doelpunten en belangrijk zijn voor de ploeg.”

“Hij is altijd gretig, eist rebounds op en jaagt echt op die doelpunten. Als je dan in zo’n wedstrijd drie keer scoort, ben je voor mij de man van het weekend. Hij heeft echt laten zien dat hij het nog kan”, aldus de voormalig voetballer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.