PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Als hij wegvalt, heeft PSV een levensgroot probleem’

PSV heeft een fantastische seizoenstart achter de rug. De Eindhovenaren wisten maar liefst haar eerste tien competitiewedstrijden te winnen en staan hiermee vast op de eerste plek.

De goede start valt ook Rik Elfrink op, maar hij vraagt zich af wat er gebeurt als de ploeg een paar tegenslagen moet verwerken. “Een dreun krijgen, is altijd mogelijk. Maar wat als PSV een keer tik op tik krijgt?”, vraagt hij zich hardop af in het Algemeen Dagblad. “Zijn de Eindhovenaren daarna nog zo oppermachtig in de eredivisie en raken ze niet in de war? En wat als er een paar kernspelers geblesseerd raken? Bij PSV zijn er veel goede opties vanaf de bank inzetbaar, maar niet iedereen is zomaar op te vangen. Denk bijvoorbeeld aan Jerdy Schouten, op dit moment de ultieme nummer 6.”

“Als hij wegvalt, heeft PSV een levensgroot probleem en ontstaat al snel betonrot in het Eindhovense fundament. En wat te denken van de enorme plus die Luuk de Jong vrijwel elk seizoen biedt? Ricardo Pepi moet nog maar bewijzen dat hij dat allemaal in zijn mars heeft, mocht De Jong wegvallen”, besluit Elfrink.

One thought on “‘Als hij wegvalt, heeft PSV een levensgroot probleem’

  1. Wat een negativiteit en dan nog wel van ons aller Rick, ik ben dat niet gewend, als zoiets gebeurd moeten de nu claimende middenvelders op die plaats maar eens laten zien dat ze P S V waardig zijn. Als het om contractbesprekingen gaat zijn ze toch altijd wel bij de les waarom dan niet kom op zeg waar hebben we het over. Als ze een wereldsalaris hebben mogen ze het ook op die momenten laten zien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.