PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Klap voor PSV: ‘Zomeraanwinst maanden niet inzetbaar’

PSV zal het de komende maanden moeten doen zonder mandekker Armel Bella-Kotchap. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Vanwege een operatie komt hij dit kalenderjaar niet meer in actie voor de Eindhovenaren.

Mauro Júnior en Armando Obispo lijken op korte termijn wel weer inzetbaar. De twee verdedigers hebben flinke stappen kunnen zetten in hun herstel en gaan binnenkort hun rentree maken tijdens een oefenduel. Daarna zouden ze weer kunnen aansluiten bij de wedstrijdselectie van PSV.

Desondanks wil de club in de winterstop nog een nieuwe verdediger gaan aantrekken en daarbij zijn de pijlen al lange tijd gericht op Miles Robinson, die transfervrij de overstap zou kunnen maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.