PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-icoon: ‘Nog nooit zulke slechte wedstrijden van Ajax gezien’

PSV-icoon Willy van de Kerkhof kijkt met stijgende verbazing naar de gang van zaken bij Ajax. Hij heeft de Amsterdammers nog nooit zo slecht zien spelen. Morgen staat de kraker tussen PSV en Ajax op het programma.

“Natuurlijk hoop ik dat PSV gaat winnen, maar dat het zo slecht gaat met Ajax is voor het Nederlands voetbal uiteindelijk niet goed”, vertelt Van de Kerkhof in het Eindhovens Dagblad. “We hebben allemaal veel aan Ajax te danken en in het buitenland ook een goede naam, door hun successen in het verleden. Het is ongekend dat ze er zo beroerd voorstaan nu.”

“Ik kan het gewoon niet geloven dat ik de afgelopen weken zulke slechte wedstrijden van Ajax heb gezien. Ik draai natuurlijk nog niet zo heel lang mee, maar dit was gewoon het slechtste Ajax aller tijden”, gaat het PSV-icoon grappend verder. “In ieder geval het slechtste Ajax dat ik ooit heb gezien. Zo’n inzinking is bizar, zeker als je kijkt welke mogelijkheden ze de afgelopen jaren hadden. Zelfs in onze glorieperiodes heeft Ajax nooit zo ontiegelijk slecht gevoetbald.”

“Ik denk dat Ajax compact gaat spelen en de counter wil hanteren, net als deze week in Brighton. Daarin zullen ze denk ik niet succesvol zijn, maar PSV gaat deze wedstrijd niet zomaar met dikke cijfers winnen”, aldus Van de Kerkhof.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.