PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat nieuwe poging wagen voor verdediger (26)’

PSV zou overwegen om terug te keren voor de Amerikaanse verdediger Miles Robinson. Hier maakt Voetbal International melding van. Hij zou trainer Peter Bosz meer opties moeten geven voor de laatste linie.

De komst van de oefenmeester betekende deze zomer dat PSV de selectie ging heroverwegen en vooral achterin meerdere versterkingen wilde binnenhalen. Verschillende namen kwamen vervolgens voorbij, waaronder Davinson Sánchez van Tottenham Hotspur en Robinson van Atlanta United.

De 26-jarige speler voetbalt al zijn gehele leven in de Verenigde Staten en ligt al enkele jaren bij zijn huidige werkgever onder contract. Aangezien zijn verbintenis nog tot medio 2023 doorloopt en hij vervolgens transfervrij op zoek kan gaan naar een nieuwe uitdaging, probeert PSV hem naar verluidt achter de schermen binnen te halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.