PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV werd daar helemaal ondersteboven gespeeld’

PSV kwam afgelopen dinsdag op bezoek bij het Franse Lens niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Analist Johan Derksen vond het al een wonder dat de Eindhovenaren uberhaupt op voorsprong kwamen.

“Het was onbegrijpelijk dat het 0-1 voor PSV werd. Voor de rust werden ze helemaal ondersteboven gespeeld”, begint Derksen bij Vandaag Inside. Oud-PSV’er René van der Gijp haakt in. “Jij hebt het niet gezien, maar die Lozano schoot op de paal en daarna kreeg PSV ietwat de overhand”, aldus Gijp.

PSV kwam in het noorden van Frankrijk dus niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen RC Lens. De Eindhovenaren kwamen via een fraaie treffer van Johan Bakayoko nog op een 0-1 voorsprong, maar tien minuten later lag de gelijkmaker alweer achter doelman Walter Benítez. Door het gelijke spel blijft PSV hekkensluiter in Groep B van de Champions League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.