PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-speler: ‘Sta zeker open voor een ander avontuur’

Jordan Teze is onder de nieuwe trainer Peter Bosz een belangrijke pion geworden in het elftal van PSV. In een onderhoud met Voetbal International gaat hij in op een mogelijk transfer komende zomer.

Of hij een leven buiten Eindhoven ziet zitten? “Dat zal zeker even wennen worden en geen idee wanneer het gaat gebeuren. Ik heb nog een contract voor twee jaar en zie wel wat er gaat gebeuren. Ik sta zeker open voor een ander avontuur, dat zie ik nu ook bijvoorbeeld bij Cody. Maar waar en wanneer, dat gaan we zien.”

Maar eerst heeft Teze andere doelen. “Voor nu wil ik eerst met PSV veel moois beleven. Ik had hier nog nooit als speler de Champions League meegemaakt, dat is dit seizoen wel het geval en daar geniet ik van. Als jeugdspeler heb ik PSV vaak kampioen zien worden, maar ook dat heb ik als speler van het eerste nog niet ervaren. Dat is duidelijk het doel voor dit seizoen. Dat leeft bij iedereen en daarin wil ik zelf een belangrijke rol spelen. Steeds beter worden, nog stabieler. Ik wil ervoor zorgen dat de trainer mijn naam als eerste op het formulier zet. Of, nou ja, als tweede dan, na Luuk de Jong, haha.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.